Meubeledesign

Meubelen voor binnen en buiten

Tijdloos wonen met massief houten meubelen in Strakke of Landelijke Stijl. In onze meubelzaak tonen wij een breed assortiment van meubelen in een variatie van stijlen; landelijk tot design. Voor zowel wonen als slapen kan u bij ons terecht. In Groningen bieden wij ook keukens en tuinmeubels aan.

Al onze meubelen zijn vervaardigd in duurzaam hout waaronder Eik, Pine, Recycled Teak en Accacia. Wij brengen u meubelen in hoge kwaliteit en afwerking.

Wonen, eten, werken, slapen en decoreren. Je doet het allemaal met Meubeldesign. Ontdek ons ruime aanbod tafels, zetels, kasten, bedden … Pik er die meubelen en accessoires uit die qua stijl volledig bij jou passen en creëer je eigen unieke, behaaglijke thuis. Als bijkomende prettige gedachte bieden wij de zekerheid van een goede garantie en een uitstekende service.

Maatwerk in bepaalde gamma’s is mogelijk.

vb. van enkele merken:

* Castle interiors

* Lifestyle Gamma

* Richmond

* I.T.H.

* Szel Mob

Houten trap

Met zijn warme uitstraling en natuurlijke look is hout een populair materiaal voor trappen. Maar hoeveel betaal je nu voor zo’n houten trap?

Van 1.850 tot… 35.000 euro

De absolute prijsbepaler: de vorm van je trap. Maar ook balustrades, sierelementen en de plaatsing hebben een grote impact.

“De meest basic uitvoering heb je bij ons voor 1.850 euro”, Inclusief plaatsing, maar exclusief btw. Wil je het beste van het beste? Dan is the sky the limit. Laat ons zeggen dat je voor 35.000 euro een trap hebt die voorzien is van alle toeters en bellen.”

Kostenbepalers

Waar zit dan het verschil tussen die bodem- en plafondprijs?

“De grootste kostenbepaler is de vorm. De rechte steektrap is het goedkoopst om te maken. Maar je kan bijvoorbeeld ook kiezen voor een kwartdraai of bordestrap. Bedenk op voorhand goed welke vorm je voorkeur wegdraagt. Je architect kan er dan rekening mee houden in zijn ontwerp.”